Den nye Sportsplassen ble høytidelig åpnet mandag 14. mai med friidrettspresidenten Svein Arne Hansen tilstede. Det var skyfri himmel, men også nokså forblåst og kald opplevelse på høyden av Nordstrand der den nye banen ligger.

Sportsplassen 3
Friidrettspresidenten Svein Arne Hansen klipper snoren og erklærer den nye Sportsplassen for åpnet.

Sportsplassen 2
Leder for Idrettsklubben Tjalve Per Sletholt bivånet åpningen av den nye Sportsplassen. 

På startlisten hadde Tjalve flere utøvere, under følger deres resultater:

1500m 

Sportsplassen 7

Hans Kristian Fløystad var eneste Tjalvist som deltok på denne distansen. Han vant og fikk tiden 3.50,66 Tiden var forøvrig ny banerekord med halv minuttet. For å se løpet hans kan du følge denne linken her: 1500m

100m

På startlisten for kvinner senior var det fire Tjalve jenter og Mari Gilde Brubak fra Malvik IL. På startstreken var det kun to Tjalvister og Brubak som stilte opp. Etter en litt uheldig start fikk Brubak tyvstart og ble dermed disket. Alvilde Grønneberg som er ny medlem i klubben og har akkurat begynt med friidrett stormet inn på tiden 12,68 i motvind -3. Dette er første gangen Grønneberg løper i en friidrettskonkurranse og kvalifiserte seg i første forsøk til Hoved NM. Thale Espeli løp på tiden 14,01

Blant mennene løp Magnus Bordal 11.90 og Michael Solem 12,44 i motvind -3,8. Tjalvistene løp Holmenkollstafetten og må sies å ikke være klare for sprintløp denne dagen. Det skal også nevnes at Magnus Bordal feide Bislett stadion etter Holmenkollstafetten til sent på kveld. Med en slik oppladning kan vi nok forvente bedre tider neste stevne.

Sportsplassen 4
Fra venstre: Alvilde Grønneberg, Magnus Bordal og Thale Espeli

Ebba Sophie Reimers vant henholdsvis høyde og kule i sin årsklasse. Hun fikk hoppet 1,35m i høyde.

Sportsplassen 5
Ebba Sophie Reimers

På grunn av for mange påmeldte i barneklassene måtte arrangøren avlyse 60m for de yngste. Tjalve hadde flere yngre påmeldt som desverre måtte ta seg fri denne dagen. Resultatene fra Sportsplassen foreligger ikke enda og vil legges frem i denne artikkelen så raskt de foreligger fra arrangøren.

Undertegnede ser frem til veksten av friidretten på Nordstrand etter at den nye banen nå er åpnet. 

 

Tekst og foto: John Ertzgaard

5

 

Levert av Oriondesign | IK Tjalve, Besøksadresse: Underhaugsveien 1, Oslo | Tlf 22 60 43 40 | mail@tjalve.no